Időpont : 2014-03-22 10:00
- 13:00
Ezen a bonbonkészítő kurzuson egy olyan szakembertől tanulhattok, aki szinte mindent tud a csokoládékról. Emellett folyamatosan fejleszti, képzi magát. Aki eddig azt gondolta, a csokidesszert készítése nagy ördöngösség, a 3 órás tanfolyam végén biztosan máshogy fog vélekedni. Zsuzsitól olyan bonbonkészítési praktikákat leshettek el, hogy otthon, teljesen hagyományos körülmények között is elkészíthetitek saját, roppanós csokicsodáitokat. A temperálás legegyszerűbb módjával ismerkedhettek meg. Nem kell hozzá drága csokimelegítő vagy több kilós márványlap. Amellett, hogy apró trükköket tanultok, megtudhatjátok, hol szerezzétek be az alapanyagokat, mivel és hogyan helyettesíthetitek a hozzávalókat. A csokoládé fogyasztása alapvetően óriási élvezetet okoz, hát még ha a saját készítésű bonbonotokat kóstolhatjátok!
Menü
- Bonbon epres-balzsamecetes töltelékkel
- Málnás-rózsás töltött bonbon
- Málnás marcipános bonbon Oktató : Ötvös Zsuzsi
Válassza ki hány helyet szeretne foglalni :
Hely 1 2 3 4 5 6 7 8
11,990.00 Ft/fő