BemutatkozásSzentendre az utóbbi időben nemcsak a gyönyörű fekvéséről és szépséges látnivalóiról híres, hanem az egyre népszerűbb gasztronómiai rendezvényeiről, fesztiváljairól is.
A fővárosiak már rengeteg, különböző színvonalú és tematikájú főzőiskolával rendelkeznek, ám Budapesten kívül már nehezebben találunk ehhez hasonló gasztronómiai élményeket nyújtó lehetőséget. .
Miért ne lehetne főzőiskolája Szentendrének is….
.
Az álomból valóság lett! .
.
Akinek van egy csöppnyi érdeklődése is a sütés-főzés iránt, már kicsi gyerekként elkezdi magába szívni a konyhaművészet trükkjeit, fortélyait nagymamától, anyukától… .
Ha erre mégsem volt lehetőséged, vagy felnőtt fejjel érzel indíttatást arra, hogy ügyesebb legyél a konyhában, hogy megtudd, milyen sűrítési eljárások vannak, melyek az alapmártások, mi a tökéletes rizs titka, akkor természetesen erre is van ajánlatunk. Alap főzőkurzusunk erre is megoldást nyújt, ahol teljesen a kezdetektől tanulhatod meg a konyhaművészeti fogásokat. .
.
A tematikus kurzusokkal betekintést nyerhetsz különböző nemzetek konyhájába, megismerheted a húsok, halak feldolgozásának praktikáit, vagy segítségünkkel megtudhatod, hogy használd fel a szezonális zöldségeket, gyümölcsöket, vagy az ünnepek közeledtével milyen csodákat alkothatsz a konyhában. Desszertvilág kurzusainkon eltanulhatod az ínycsiklandozó sütemények, a gusztusos bonbonok elkészítésének csínját-bínját, egészségkonyhánkban esetleges speciális diétádhoz kapsz útmutatást, segítséget profi dietetikusok segítségével, vagy ötleteket adunk, ha csak életmódváltást szeretnél. Baba-mama kurzusainkon a kismamáknak nyújtunk praktikus tanácsokat, a gyerekkurzusainkon pedig a legkisebbeknek szeretnénk felejthetetlen gasztrokalandot okozni. .
.
Nálunk olyan ételeket próbálhatsz ki, amelyekre otthon eddig nem volt lehetőséged. Viszont a főzőkurzus után bármikor magabiztosan elkészítheted magadnak vagy családodnak, barátaidnak. Konyhánk olyan eszközökkel, gépekkel van felszerelve, amely többségében minden átlag magyar háztartásban megtalálható, így nem okoz gondot, hogy otthoni körülmények között is újra elkészítsd a nálunk tanult fogásokat. .
.
A főzőiskolában ráadásul komplex élményben lehet részed. Három programot kapsz egy áráért: részt veszel egy izgalmas főzőtanfolyamon, elfogyaszthatsz egy finom vacsorát – ami a te ízlésed szerint, saját kezed munkájával készült – és érdekes társasági élményt, ahol esetleg új barátokra is szert tehetsz. .
Mindezt úgy, hogy nem a saját konyhádban okozol felfordulást – sem a takarításra, sem a mosogatásra nem lesz gondod. A főzés utáni kellemetlen takarítás gondját levesszük a válladról. Csak a közös sütés-főzés élménye marad meg számodra! .
.
Amit mi képviselünk az egy Gasztroműhely, egy Főzőkuckó, egy Alkotó Klub, amely az örömfőzés, boldogság konyha helyszínéül szolgál. Az Ínyencház Főzőiskola egy családias hangulatú, meghitt alkotóműhelyt képvisel. .
Házigazdáink mind szenvedélyből, élvezettel főznek. Kurzusaik során tudásukkal, tapasztalataikkal együtt ezt az élményt is képviselik majd és remélhetőleg ezzel az érzéssel lesz minden ide látogatónk is gazdagabb. .
.
Az Ínyencház ezeken túl egy közösségi helyszínként is jelen szeretne lenni Szentendre és környékén. Egyéb programjaink között megtalálható lesz borkóstoló, könyvbemutató, moziklub és egyéb közösségi esemény is. .
.
Főzni kreatív élvezet, enni izgalmas élmény. E kettő keverékét képviseli az Ínyencház és reméljük, ezt az elvet osztja minden kedves látogatónk is. .
.

Facebook